Наши партнеры

MenuNordstrand har det godt i FCK

Dansk fodbold

Efter sit skifte fra FC Nordsjælland til FCK, er Morten Nordstrand faldet godt til i København, hvor han desuden glæder sig til sin debut mod sin tidligere klub.

FC København skulle angiveligt have betalt 15 millioner kroner for den 24-årige angriber. Et beløb, som er det største, der er blevet handlet med mellem to danske klubber.

På onsdag starter SAS Liga-sæsonen, og her skal FCK til Nordsjælland for at møde Norstrands tidligere klub FC Norsjælland. En kamp han glæder sig til.

“Det bliver sjovt, men måske også lidt mærkeligt, at vi netop skal møde dem i den allerførste kamp. Men det ser jeg frem til, det skal nok blive underhol­dende,” udtalte Nordstrand til TV2 Sporten, og siger samtidig, at han ikke har noget imod at score på sin tidligere hjemmebane.

“Ja, det ville jeg selvfølgelig ikke have noget i mod. Det ville være med største fornøjelse.”

Morten Nordstrand glæder sig også over, at han er kommet til en klub, hvor man træner på en anderledes måde, som også er en god ting for hans udvikling.

“Træningen i FCK har været på et høje­re niveau, men det har været en rigtig god oplevelse,” sluttede Nordstrand til TV2 Sporten.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu