Наши партнеры

MenuNordstrand gik amok

Dansk fodbold

I torsdagens kamp mod Manchester City var Morten Nordstrand end ikke på bænken for FC København. Men i en træningskamp mod Helsingborg gjorde han så sandelig opmærksom på sig selv ved at score intet mindre end fem gange.

På torsdag skal FC København møde Manchester City i returopgøret i UEFA Cuppen, og efter 2-2 i første opgør har FCK brug for mindst et mål for videre avancement. Og er der en mand, der for tiden har mål i støvlerne, er det Morten Nordstrand. I en træningskamp mod Helsingborg stod han for samtlige hjemmeholdets fem mål i sejren på 5-2.

Den 25-årige angriber scorede på to straffespark efter henholdsvis 22 og 58 minutter. Blot 3 minutter senere tog Jacob Albrechtsen et godt løb på højrekanten og lagde den ind til Nordstrand, der snurrede rundt og scorede fladt. Og knap havde Helsingborg sat spillet i gang igen, før Nordstrand atter fandt netmaskerne. Denne gang var det via et indlæg fra Niclas Jensen på venstrekanten, som Nordstrand flugtede i målet. Dermed havde Nordstrand lavet et hattrick på blot 5 minutter. To minutter før tid lagde Per Weirauch op til Nordstrands femte og sidste mål.

”Selvfølgelig vil man altid helst starte inde, men når man så får chancen, må man bare prøve at levere varen. Jeg lader fødderne tale, men når man får så mange gode bolde, som jeg får i dag, så er det ingen sag at score fem mål. Så mange chancer får man nok ikke mod et hold som City,” fortæller Morten Nordstrand til FC Københavns officielle hjemmeside.

Det bliver interessant at se, om træner Ståle Solbakken belønner Morten Nordstrand med en plads i startopstillingen i torsdagens kamp mod Manchester City.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu