Наши партнеры

MenuNordsjælland ydmygede Randers

Dansk fodbold

FC Nordsjælland tog i dag imod Randers på Farum Park, og kampen endte med en sand ydmygelse af gæsterne, der blev besejret hele 6-1.

Hjemmeholdet FC Nordsjælland satte sig fra start af på opgøret på Farum Park, og allerede efter 11 minutters spil kom nordsjællænderne foran 1-0, da Martin Bernburg modtog bolden i venstresiden og driblede ind i banen, hvorefter han sparkede bolden ind bag Kevin Stuhr-Ellegaard.

Bare fem minutter senere fik Nordsjælland en god mulighed for at bringe sig yderligere foran, da Bernburg blev fældet i Randers straffesparkfelt af Stuhr-Ellegaard, og kampens dommer Henning Jensen dømte straffespark. Det lykkedes dog for Randers-keeperen at redde forsøget fra José Junior.

Men Randers havde store problemer med at styre Martin Bernburg i første halvleg, og efter 28 minutters spil blev han dobbelt målscorer, da han sparkede bolden i mål efter et frispark fra Andreas Dahl. I første halvlegs overtid kom Bernburg på måltavlen for tredje gang, og han bragte dermed Nordsjælland foran 3-0 og blev selv noteret for et vaskeægte hattrick.

I anden halvleg fortsatte FCN-dominansen, selvom første halvlegs målscorer Bernburg måtte udgå med en rygskade. José Junior fik taget revanche for det misbrugte straffespark i første halvleg, og efter 63 minutter scorede han til 4-0.

Målfesten på Farum Park var dog ikke slut, og Stephan Petersen gjorde det efter 70 minutters spil til 5-0, da han afdriblede Jan Frederiksen i højre side og fra kanten af feltet løftede bolden over i modsatte hjørne. Bare seks minutter senere var den gal i Randers-forsvaret igen. Junior blev revet omkuld i feltet, og Nordsjælland blev tildelt et nyt straffespark. Dette omsatte Bajram Fetai til et mål, og FCN var således foran 6-0.

Fem minutter før tid fik Mikkel Bechmann scoret for Randers, men mere blev det ikke til for gæsterne, der tabte 6-1 på Farum Park.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu