Наши партнеры

MenuNordsjælland hentede endelig point på heden

Dansk fodbold

FC Nordsjælland aflagde visit på MCH Arena i Herning, hvor man formåede at vinde 2-0. Sejren på stadionet var FC Nordsjællands allerførste.

FC Nordsjælland gæstede i dag FC MIdtjylland, der bl.a. havde de to nyindkøb Martin Albrechtsen og Ken Ilsø i startformationen. FC Midtjylland har i SAS Ligaens første runder haft svært ved at finde formen og den rigtige rytme og således kunne man ende på den rette side af nedrykningsstregen med en sejr i dagens opgør.

Hjemmeholdet lagde bedst ud fra start, men FCN kæmpede godt imod. FC Midtjylland var så opsatte på sejr at de fightede til sidste blodsdråbe. Dog skulle alle anstrengelserne vise sig at være forgæves, da FC Nordsjælland kom foran fem minutter før pausen. Nicki Bille Nielsen modtog en bold i dybden og hakkede den hårdt ind ved nærmeste stolpe.

Anden halvleg lignede den første til forveksling på visse punkter. Sjællænderne kørte smart bolden mellem sig, hvilket skulle lede til adskillige chancer.

Et kvarter før tid var et frispark tæt på at blive altafgørende, da Poul Hübertz ikke kunne nå bolden, der snittede bolden og gik ud.

Det flotte Nordsjælland-spil fortsatte og skulle siden hen udmunde i Midtjyllands skakmat. Hjemmeholdets spillere fik ikke fat i indlægget, som dumpede ned for fødderne af Rawez Lawan. Lawan sspænede ned over banen, hvor han til sidst afleverede bolden ud til Nikolaj Stokholm. Stokholm tog bolden til sig, men spillede den hurtigt tilbage til Lawan, som akrobatisk tog bolden ned og hamrede den ind ved den fjerneste stolpe.

Og således skulle kampen blive Midtjyllands fjerde nederlag i træk, mens FC Nordsjælland fik sin første sejr på heden.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu