Наши партнеры

MenuNordmand kan være på vej til FCK

Dansk fodbold

FC København leder i øjeblikket efter en erstatning for midtbanespilleren Tobias Linderoth, der er blevet solgt til Galatasaray. Start-spilleren Kristoffer Hæstad kan blive manden, der skal optræde på FC Københavns midtbane efter sommerferien.

FC Købehavn leder efter en kvalitetsspiller, der kan erstatte Tobias Linderoth. Nu spekuleres der i om den norske landsholdsspiller, Kristoffer Hæsted, kunne være på vej til FC Købehavn, da han minder en del om Linderoth.

“Kristoffer har haft en glimrende sæson både for os og på landsholdet. Han er en vældig speciel spiller, som er utrolig aggressiv i sin spillestil. Faktisk kunne han godt minde en del om Tobias Linderoth,” sagde Tippeliga-klubben Starts sportsdirektør, Svein Mathisen, til Tipsbladet.

Samtidig afviser Start ikke, at et salg af Hæsted kan blive aktuelt.

“Jeg har endnu ikke talt med FC København om Kristoffer, men vi lytter da til, hvad Ståle har at sige, hvis han er interesseret i Kristoffer,” sagde Hæsted, der samtidig udtaler, at prisen på Hæsted vil blive høj, hvis et salg kommer på tale.

“Det er klart, at en spiller som Kristoffer ikke er billig. Han koster mange penge, for vi skal jo ud at finde en kvalificeret erstatning for ham, hvis han bliver solgt, og det ved Ståle også godt.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu