Наши партнеры

MenuNordmand afløser Peter Nielsen i FCK

Dansk fodbold

Det bliver norske Bård Wiggen, der skal assistere Ståle Solbakken på sidelinjen i de kommende tre år. Wiggen kommer fra en stilling i Start Kristiansand, hvor han var med til at udvikle talenter.

Wiggen har i sin aktive karriere spillet for blandt andet Rosenborg og Stømsgodset. Netop den erfaring som Wiggen har, finder FCK’s sportsdirektør, Carsten V. Jensen nyttig.

”Han har mange års erfaring med topfodbold som aktiv og som træner, og er ved at afslutte P-træneruddannelsen i Norge. Dermed opfylder han til fulde de kompetencekrav vi sat op i denne proces. At han tilmed har et stort engagement i den enkelte spillers udvikling gør Bård til den helt rigtige mand for os,” siger sportsdirektøren til FCK’s hjemmeside.

Ståle Solbakken er ligeledes tilfreds med ansættelsen af nordmanden, som Ståle selv kender fra P-træneruddannelsen.

”Jeg kender Bård som en rigtig god kollega fra norsk fodbold og har et meget fint indtryk af ham idet vi gennemfører P-træneruddannelsen på samme kursushold. Han er en meget omgængelig fyr og tilmed yderst kompetent, så jeg er glad for at han har sagt ja til at blive min assistent de næste 3 år,” siger Solbakken.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu