Наши партнеры

MenuNomvethe: AaB for altid

Dansk fodbold

En af AaBs allerstørste stjerner, Siyabonga Nomvethe, overvejer at spille resten af sin karriere i den jyske SAS Liga-klub.

AaBs sydafrikanske stjerne, Siyabonga Nomvethe, er i øjeblikket et af de hotteste navne i dansk fodbold, og selvom udenlandske klubber højst sandsynligt står i kø for at sikre sig Nomvethes underskrift, så har han ingen planer om et skifte væk fra hans jyske arbejdsgiver.

“Min karriere kan slutte her i AaB, det håber jeg i hvert fald, men alt kan ske. Mit mål er at vinde mesterskabet med AaB, så jeg kan vise mine børn, at far har vundet et mesterskab,” sagde Nomvethe til Tipsbladet.dk.

29-årige Nomvethe, der har en kontrakt med AaB til sommeren 2009, har i denne sæson taget hele Aalborg med storm. Sydafrikaneren har spillet fantastisk og scoret fem mål i 11 kampe. Det seneste af slagsen faldt så sent som i går, da sidste sæsons bronzevindere slog Viborg med 3-2.Kommentér

5 kommentarer til “Nomvethe: AaB for altid

 1. Mike Justesen siger:

  Han er ikke for smart. Hvad så hvis han bliver degraderet til 2. holdet eller AaB ikke ønsker ham? Så jeg vil sige at det er en dum kommentar, men han har jo altid lov at ønske/håbe.

 2. Andreas Johnke siger:

  Synes det er en god udmelding… Det er noget, som fansene kan lide at høre, og lige præcis det AaB har brug for…

 3. AK siger:

  Ellers går vi bare det samme, som med Ståle, Silberbauer og WürtzB)

  Det er en god udmelding, som Andreas siger. Han spiller nu også godt. For mig er det bare vigtigt at han bliver i Danmark…

 4. Lasse Hansen siger:

  Han er guld værd for dansk fodbold!

  Få ham til Lyngby!

 5. Mike Justesen siger:

  En ting han ikke er: Guld værd!

  Han er en af de mest irriterende spillere i dansk fodbold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu