Наши партнеры

MenuNomineringer: Årets SAS Liga-træner

Dansk fodbold

DBU har i dag offentliggjort, hvilke fire SAS Liga-trænere, der er nomineret som Årets SAS Liga-træner 2008.

Den 17. november vil der endnu en gang blive uddelt priser i hele elleve kategorier. Dette sker, når DBU og TV2 Sporten holder Dansk Fodbold Award.

Herunder kan du se, hvilke fire SAS Liga-trænere, som har mulighed for at blive kåret som Årets SAS Liga-træner 2008.

Kent Nielsen, AC Horsens

DBU skriver følgende om AC Horsens-succestræneren:

”Kent Nielsen har siden sin start i Horsens vist, at uden hårdt arbejde, så kommer man ikke langt i sportens verden. Det gælder både som spiller og træner. Kent var som spiller hårdt arbejdende, og den vilje og gejst har han taget med sig som træner. Egenskaber man kommer rigtig langt med. Der skal også en portion stædighed oven i, og det har Kent helt sikker også med. Resultaterne taler for sig selv. Der var ikke mange i fodboldens verden der gav Horsens en chance i Superligaen. De var faktisk dømt ud inde de næsten var kommet op. Resultaterne viser dog noget andet. De har nu klaret sig igennem en del sæsoner og det er ikke mindst takket være Kent Nielsens skyld. Kent Nielsen blev valgt til Årets Træner i 2005/06 og er nu nomineret for 3. gang. Det er en meget stor anerkendelse fra kollegaerne.”

Lars Olsen, OB

DBU skriver følgende om SAS Liga-topholdets cheftræner:

”Lars Olsen har i sit fodboldliv altid været meget seriøs. Det var både som spiller, og nu som træner. Lars har de senere år markeret sig meget positivt i den danske trænerverden. Der var nok ikke mange, der gav ham en chance da han startede i Randers, men Lars viste mod og styrke, og gav pessimisterne tørt på. Efter sit skifte til en, for nuværende, større klub har Lars vist sit værd som træner. Dags dato, så ligger OB på toppen af Superligaen. Rigtig flot arbejde. Derudover skal det også nævnes, at Lars har været nomineret til Årets Træner nu for anden gang. Kollegaerne melder dermed klart ud, at Lars er blandt de bedste trænere i Danmark.”

Erik Hamrén, Tidl. AaB, nu Rosenborg

DBU skriver følgende om den tidligere AaB-guldtræner:

”Erik Hamrén er svensker, og dem har vi heldigvis haft nogle rigtig gode bekendtskaber med. Både som klub- og landstræner. Det har været en stor succes. Det har derfor været spændende, at følge Eriks arbejde i AaB. Det skal med det samme siges, at Erik har levet fuldt ud op til de øvrige svenske trænere der har været i Danmark. Ja, faktisk har Erik det så fint, at han nu er nomineret til Årets Træner. Erik har videreført det flotte arbejde han lavede i Ørgryte i AaB. Der er her tale om en meget dygtig taktisk og teknisk dygtig træner. Dertil skal lægges et stort potentiale for den rigtige mandskabsbehandling. Både for AaB og for dansk fodbold, så var det meget ærgerligt, at Erik rejste til Norge, men sådan er træner livet også. De store udfordringer skal afprøves, og det er lige præcis det Erik Hamrén ønsker. De øvrige danske trænerkollegaer har uden tvivl værdsat hans arbejde, og derfor er han nu nomineret til Årets Træner.”

Ove Christensen, Vejle BK

DBU skriver følgende om oprykkerklubbens trænerlegende:

”Ove er en træner der er kendt af rigtig mange trænere i Danmark. Vi er mange, der har mærket og set Oves virke som træner. Der er her tale om en træner med mange facetter og alle med et stort potentiale. Ove har altid været meget seriøs og minutiøs, og dette er ment meget positivt. I den danske trænerverden er der meget stor respekt om Oves arbejde. Han har vist sit store potentiale både på herre og damesiden. En træner med mange kvaliteter i top. Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at Ove Christensen for 3. gang er nomineret til Årets træner. Det betyder stor respekt fra kollegaerne.”

Er det de rigtige, der er nomineret ifølge dig? – Kommentér herunder.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu