Наши партнеры

MenuNomineringer: Årets SAS Liga-spiller

Dansk fodbold

DBU har i dag offentliggjort, hvilke spillere fire spillere, der er nomineret som Årets SAS Liga-spiller 2008.

Den 17. november vil der endnu en gang blive uddelt priser i hele elleve kategorier. Dette sker, når DBU og TV2 Sporten holder Dansk Fodbold Award.

Herunder kan du se, hvilke fire spillere, som har mulighed for at blive kåret som Årets SAS Liga-spiller 2008.

Jeppe Curth, AaB

DBU skriver følgende om sidste sæsons topscorer:

“Havde som topscorer en helt afgørende betydning for AaBs fortjente mesterskab. Jeppe er en meget bevægelig og teknisk stærk angriber, der også besidder en springkraft, som gør ham stærk i hovedspillet. Desuden evner han at være på rette sted og tid – Jeppe er en mester i indløb og timing.”

Thomas Augustinussen, AaB

DBU skriver følgende om AaB’s nuværende anfører:

“Er med stor succes omskolet fra angriber til central midtbanespiller – og har i enkelte tilfælde endda spillet i midterforsvaret. Styrer fra sin position både den offensive og defensive plan i AaBs spil. Kom tilbage efter en længere skadespause – og da det skete, blev AaB mester. Har udviklet sig til en af de mest værdifulde spiller på klubholdet, er anfører og Mr. AaB.”

Martin Vingaard, Esbjerg

DBU skriver følgende om Esbjergs talent:

“Ung, talentfuld spiller, som har fået sit egentlige gennembrud i år. Først som en meget værdifuld og fremtrædende spiller på klubholdet i Esbjerg – derefter med fin præstation på Ligalandsholdets tur i januar – og sidst som en del af landsholdet i EM kvalifikationskampene. Martins spidskompetencer ligger klart i den offensive del af spillet, hvor han kan bestride flere positioner.”

Djiby Fall, OB

DBU skriver følgende om OB’s solide angriber:

“Har slået sit navn fast som en frygtet og elsket angriber på OB’s hold. Frygtet af modstanderne på grund af sin farlighed og sin spillestil – elsket af OB’s tilhængere på grund af sine evner og mål. Er sikker i boldmodtagelse, stærk i hovedspillet og mere og mere en fast og sikker del af OB’s koncept. Er klart en berigelse til SAS Ligaen.”

Er det de rigtige, der er nomineret ifølge dig? – Kommentér herunder.Kommentér

En kommentar til “Nomineringer: Årets SAS Liga-spiller

  1. Patrick Andersen siger:

    Jeg er ikke helt enig. En Max von Schlebrügge fra Brøndby kunne godt komme i betragtning i stedet for fx Vingaard og Curth der er faldet lidt af på den i efteråret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu