Наши партнеры

MenuNomineringer: Årets SAS Liga-dommer

Dansk fodbold

DBU har i dag offentliggjort, hvilke fire SAS Liga-dommere, der er nomineret som Årets SAS Liga-dommer 2008.

Den 17. november vil der endnu en gang blive uddelt priser i hele elleve kategorier. Dette sker, når DBU og TV2 Sporten holder Dansk Fodbold Award.

Herunder kan du se, hvilke fire SAS Liga-dommere, som har mulighed for at blive kåret som Årets SAS Liga-dommer 2008.

Anders Hermansen

DBU skriver følgende om Hermansen:

“Anders Hermansen har en lovende fremtid foran sig, hvor han forhåbentlig er en kommende kandidat til UEFAs talent og mentor program. Samtidig arbejder Anders meget seriøst med sin egen udvikling som dommer. Anders er i søgelyset hos UEFA med henblik på oprykning til ny UEFA kategori.”

Claus Bo Larsen

DBU skriver følgende om Claus Bo Larsen:

“Claus Bo Larsen dømte UEFA Super Cup i 2008, og er kandidat til at skulle dømme ved VM i 2010. Claus Bo har dømt mange afgørende kampe i FIFA og UEFA regi i 2008. Han er vellidt blandt spillerne og er en rigtig god kammerat for dommerkollegerne.”

Henning Jensen

DBU skriver følgende om Jensen:

“Henning Jensen har igennem flere år været en god og solid dommer i SAS ligaen. Henning afvikler sine kampe uden de store problemer og uden at bringe sig selv i fokus. Henning trækker på sine erfaringer som tidligere topspiller, når han afvikler kampe i SAS ligaen. Henning er vellidt af spillerne i SAS ligaen.”

Lars Christoffersen

DBU skriver følgende om Christoffersen:

“Lars Christoffersen har haft et rigtig flot første år som international dommer. Lars har gennem seriøst arbejde gennemgået en fantastisk udvikling i løbet af året. Han har således fået flotte karakterer i sine bedømmelser i udlandet.”

Er det de rigtige, der er nomineret ifølge dig? – Kommentér herunder.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu