Наши партнеры

MenuNiemi til Tottenham Hotspurs?

Engelsk fodbold

Paul Robinson kan forvente øget konkurrence i Spurs-målet!

Paul Robinson har i længere tid været en sikker sidste skanse hos Tottenham Hotspurs, men har ikke i denne sæson vist det format, som han tidligere har været kendetegnet ved. Daily Mirror mener nu, at Spurs hollandske manager Martin Jol vil have øget konkurrencen på målmandsposten.

Manden der muligvis skal tage konkurrencen op med Robinson er den tidligere FCK-keeper Antti Niemi.

Den finske målmand har spillet et hav af gode kampe for Fulham, men da Niemi kun har et år tilbage af sin kontrakt med bundholdet, så kan det forventes, at Fulham vil forsøge at skille sig af med ham i sommerpausen, så de derved sikre sig en fornuftig transfersum.

Et andet forhold som taler for et salg af den finske keeper, er forholdet til klubledelsen. Niemi har været meget utilfreds med afskedigelsen af ex-træner Chris Coleman. Derfor er Niemi formentlig kommet i unåde hos klubledelsen.

Daily Mirror rapporterer videre, at Tottenham ikke er den eneste klub, som er interesseret. Arsenal skulle efter sigende også være ude med en føler.Kommentér

En kommentar til “Niemi til Tottenham Hotspurs?

  1. rammy siger:

    Jeg ved ikke rigtig hvad vi skal bruge Niemi til. Bevares han har da været god i Fulham men vi har jo en udemærket reserve i Cerny og man må da gå ud fra at Paul Robinson stadig er første valg ( selvom han har været skod i denne sæson ).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu