Наши партнеры

MenuNiclas Jensen vender hjem

Dansk fodbold

Så er det blevet bekræftet, Niclas Jensen vender hjem til F.C. København.

Ifølge klubbens hjemmeside, FCK.dk, skulle Niclas Jensen nu være skiftet.

Når F.C. Københavns den 21. januar rejser på træningslejr, bliver det med den danske landsholdsspiller, hvor han for første gang, vil få lejlighed til at se sine nye holdkammerater.

F.C. København og Niclas er blevet enige om en kontrakt på 2½ år, der løber frem til juni 2009.

Dermed vender Niclas hjem, efter seks år i udlandet.

Niclas debuterede for FCK den 17. april 1998, og skiftede i december 2001 til Manchester City, efter 150 kampe og 9 mål.

Derefter skiftede han til den tyske Bundesliga, hvor han spillede for Borussia Dortmund, senere kom han så tilbage til England, hvor han spillede i Fulham FC.

”Jeg glæder mig som en vanvittig til at komme hjem til klubben, byen og PARKEN, hvor jeg har utroligt mange gode minder fra. F.C. København er min klub, og jeg har aldrig været i tvivl om, at jeg en dag ville vende tilbage. Samtidig ser jeg naturligvis også frem til muligheden for at få mere spilletid end det er blevet til i Fulham,” sagde Niclas Jensen til klubbens hjemmeside.

”Vi får en kvalitetsspiller, der kender klubben ud og ind. Dermed har vi en ideel situation i forsvarets venstre side, hvor en yngre, talentfuld og sulten spiller i form af Oscar Wendt skal konkurrere om pladsen med en rutineret, boldsikker og sulten Niclas Jensen. Derudover råder vi over André Bergdølmo til venstresiden, men han kan også spille de øvrige tre pladser i forsvaret. Det ser rigtigt fornuftigt ud,” sagde cheftræner, Ståle Solbakken.

”Når en aktiv landsholdsspiller som Niclas Jensen vender tilbage til F.C. København, så siger det dels noget om klubbens og spillerens høje ambitionsniveau, dels at Niclas er glad for klubben og dens fans og sidst men ikke mindst, at F.C. København har et ønske om at værne om de værdier og synergier der netop ligger i at spillere vender hjem til F.C. København, PARKEN og den hvide trøje,” sagde sportschef i F.C. København, Carsten V. Jensen.

F.C. Københavns første kamp i PARKEN i 2007 bliver mod ærkerivalerne fra Brøndby, i Royal League-braget søndag den 11. februar.Kommentér

En kommentar til “Niclas Jensen vender hjem

  1. AK siger:

    Fantastisk. Lækkert. Dejligt at han er tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu