Наши партнеры

MenuNicklas Bendtner ude i CL-opgør

Engelsk fodbold

Den danske angriber Nicklas Bendtner kommer ikke på banen, når holdet spiller Champions League-kamp mod Olympiakos tirsdag. Forklaringen er, at han er rystet efter et biluheld søndag, hvor han dog ikke kom alvorligt til skade.

Den danske landsholdsangriber, Nicklas Bendtner, kørte i går galt i sin bil, der blev totalskadet, eftersom han kørte 160 kilometer i timen på vej til træning i Arsenal. Danskerens slap dog uden alvorlige skader, men på trods af det, er han ikke med i truppen, når Arsenal i morgen spiller Champions League-kamp mod Olympiakos i gruppespillet.

”Han er ude til den kamp. Det ville bare ikke være fornuftigt så hurtigt efter ulykken, men ellers har han det fint efter omstændighederne og forventer selv at være kampklar snart igen,” fortæller spillerens far, Thomas Bendtner, til sporten.dk.

”Han træner her mandag formiddag for sig selv med cyklen for lige at passe på. Han er rystet og forslået men slap billigt fra uheldet,” tilføjer Thomas Bendtner.

Holdets franske manager, Arsene Wenger, regner dog med, at den høje dansker er tilbage på banen, når London-klubben søndag spiller Premier League-kamp mod Blackburn.

”Nicklas har ikke været på træningsbanen i dag, fordi han har været involveret i et trafikuheld søndag. Heldigvis er han ikke blevet langtidsskadet, men han slog sig, og derfor vurderede vi, at det var bedre, hvis han ikke trænede. Han er sandsynligvis tilbage på søndag mod Blackburn,” fortæller Arsene Wenger til The Sun.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu