Наши партнеры

MenuNicklas Bendtner til Rosenborg – en ny start

Andet fodbold

Nicklas Bendtner har i denne uge skrevet under med den norske topklub Rosenborg, hvilket af mange kaldes et chokskifte, da Bendtner træder endnu et skridt ned ad stigen i fodboldverdenen. Som følge af trænerskiftet i Nottingham Forest har Bendtner ikke været synderligt aktuel i spillertruppen, hvilket fik ham til at skifte til Rosenborg.

Nicklas Bendtner har tidligere spillet i store klubber såsom Arsenal, Juventus og Wolfsburg, hvor han fra Arsenal har været lejet ud til klubber som Birmingham og Sunderland. I Arsenal havde Bendtner sine storhedsdage, hvor han som ung dansker imponerede på den store engelske fodboldscene.

Efter flere lejeophold gjorde han sig særligt udmærket ved god præstation i klubben Sunderland, hvorefter Juventus skrev kontrakt med den danske angriber. Dette gik ikke som forventet, hvilket hans spil i Wolfsburg ej heller gjorde.

Vidste du forresten, at du som ny spiller hos flere bookmakere kan du hente en god bonus. Læs mere om dette her: bet365 bonuskode.

Ny start på karrieren med udpræget stabilitet

Det har fået Bendtner til at skifte til Nottingham Forest for at give hans karriere et helt nyt boost, men karrieren fik aldrig det fornødne spark. Alt tyder på, at Bendtner gennem de seneste år har manglet stabilitet, hvilket man kan håbe på, at han finder i sin nye klub Rosenborg.

Finder han den manglende stabilitet, kan det være med til at kickstarte karrieren og give angriberen ny energi og mod, således han igen kan landsholdsaktuel.

Derudover er der også gode udsigter til spilletid for danskeren, da den norske klub netop har solgt deres danske angriber Christian Gytkjær, der efterlader et hul i Rosenborgs trup, som Bendtner gerne skulle komme til at udfylde, når sæsonen starter.

Giver Bendtners skifte store forhåbninger i den norske mesterskabskamp?

Bendtners nye og stabile ståsted i toppen af norsk fodbold er et trin ned ad stigen i forhold til, at han før gjorde sig i engelsk topfodbold, men det bliver forhåbentligt et springbræt til, at han på sigt kan komme til at dominere på den store fodboldscene igen.

Rosenborg er et meget ambitiøst hold, der kæmper med om mesterskabet i Norge, hvilket Bendtner kan være en afgørende faktor i. Norsk fodbold bliver mere og mere udbredt, og det er muligt at oddse på resultater i Rosenborgs kampe, hvilket er interessant da hver en sejr tæller i kampen om at vinde mesterskabet i den norske liga.

Det bliver ganske interessant at se, om Rosenborgs kommende resultater kommer til at bære præg af deres nyindkøbte angriber fra Danmark.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu