Наши партнеры

MenuNicki Bille Nielsen på lejekontrakt

Dansk fodbold

Den tidligere Frem-spiller Nicki Bille Nielsen havde valget imellem Perugia og Lucchese, men han valgte sidstnævnte, og der vil han være at finde det næste halve år på en lejekontrakt.

Regginas tidligere Frem-spiller Nicki Bille Nielsen har været en populær herre de seneste dage. Det har specielt været klubberne Lucchese og Perugia i Serie C1B, som har kæmpet om at få den unge dansker på en lejekontrakt i foråret. Her til eftermiddag har danskeren truffet sin beslutning.

“Jeg har valgt at tage til Lucchese. Jeg snakkede med præsidenten fra Reggina og han anbefalede mig at tage til Lucchese. Forskellen mellem de to er, at Perugia var en Serie A-klub for et par år siden, og derfor er der meget stort pres på,” siger Nicki Bille Nielsen til bold.dk, og fortsætter.

“I Lucchese er der ikke så meget pres på at man skal præstere, men de ligger alligevel i toppen. Det er mere stille og roligt, så jeg kan bedre koncentrere mig om bare at spille. Sportsligt er det også godt, for jeg er blevet stillet i udsigt, at jeg kan komme til at spille hver gang,” afslutter Nicki Bille Nielsen til bold.dk

Allerede i går var Nicki Bille Nielsen meget tæt på at nå til enighed med Lucchese, men så kom Perugia med et nyt tilbud, som ville fordoble hans løn. Det var dog ikke nok til at friste den unge dansker, og han har altså valgt at takke nej tak, for i stedet at kunne koncentrere sig om sin udvikling.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu