Nedturen fortsætter for Esbjerg

Dansk fodbold

Det var en skuffende flok Esbjerg-spillere, der traskede af banen efter slutfløjtet. En gennemgående dominans var ikke nok til at sikre andet end 0-0 mod undertippede SønderjyskE.

Esbjerg har været inde i en af klubbens største kriser i længere tid, og dette kunne ses i første halvleg, da SønderjyskE spillede mod vestjyderne i SAS Ligaen. Ingen af de to hold levede op til deres nuværende placering i landets bedste række. Begge hold havde dog små chancer.

I anden halvleg kom der dog lidt mere gas på pedalen.

Søren Rieks stod kort efter pausen for et kanonskud fra kanten af feltet, men en fremragende og rutineret Henrik Ipsen formåede på akrobatisk vis at parrere bolden. Efter chancen fulgte en god Esbjerg-periode, dog uden scoring.

Efter 77 minutter faldt endnu en god mulighed til vestjyderne, da Alexander Østlund løb gennem det sønderjyske forsvar. Atter en gang var Henrik Ipsen dog redningsmand, og ingen af de to hold kom tættere på. 0-0.