Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Napoli henter forsvarer i Reggina - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuNapoli henter forsvarer i Reggina

Italiensk fodbold

Det italienske hold, Napoli, har hentet forsvarsspilleren, Salvatore Aronica, fra den anden italienske klub, Reggina. Aronica er hentet som en erstatning for Maurizio Domizzi, som tidligere i dag tog til Udinese.

Domizzi forlod tidligere i dag Napoli for at tage til Udinese på en delejerskabskontrakt, men det rystede ikke den tidligere storklub. De har nemlig gået ud og investeret i en ny forsvarer, og det er denne gang blevet til Salvatore Aronica.

Der skulle en hurtig reaktion til for Napoli, da de kun havde dagen i dag, til at finde en ny angriber, hvilket lykkedes. Nyindkøbet, Aronica, kunne ikke skjule sin glæde over at komme til Napoli:

”Jeg er glad for at jeg endelig har fået min drøm til at gå i opfyldelse. Jeg har altid villet se mig selv i en Napoli-trøje,” siger Aronica ifølge Goal.com.

Aronica begyndte sin karriere i Bagheria, før han i 1996, blev opdaget af Juventus, og blev hentet til den italienske stormagt. Han brugte en stor del af sin tid i Juventus, på at være lejet ud til en masse mindre klubber, indtil Messina i 2003 købte halvdelen af Salvatore.

I 2006 købte Reggina så spilleren på en permanent kontrakt, og han har indtil i dag, hvor han skrev under med Napoli, spillet 69 kampe for Reggina.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu