Наши партнеры

MenuN. Jensen: Min fremtid afgøres til sommer

Dansk fodbold

FC Københavns aldrende back, Niclas Jensen, har endnu ikke repræsenteret klubben i SAS Ligaen i det nye år. Venstrebacken håber dog på, at cheftræneren vil give ham spilletid i april og maj.

FC Københavns venstreback, Niclas Jensen, har endnu en kamp i SAS Ligaen i 2009 til gode. Han håber dog på, at cheftræner Ståle Solbakken vil benytte ham i de kommende måneder.

”Det er klart, at der har været længere tid mellem kampene, men nu kommer landsholdspausen, og så tror det kommer til at se bedre ud for mig efter der. Jeg mener, at vi har 8 kampe på 24 dage i april måned, så der håber jeg på min del spilletid,” fortæller Niclas Jensen til firstartist.dk.

Jensens kontrakt med københavnerne udløber til sommer, men hvad fremtiden herefter bringer, har han ikke fastlagt endnu.

”Både april og maj bliver forhåbentlig der, hvor der for mit vedkommende tegner sig et billede af, hvad Ståle har af planer med mig, og derfor vil jeg også vente med at beslutte, hvad der skal ske med min kontrakt til sommer,” siger Jensen, og fortsætter:

”Jeg har det godt fysisk og har stadig stor lyst og appetit til at spille, så min første prioritet er sådan set at blive i FCK. Det er nu engang sjovere at spille de store kampe, som holdet gør, og det vænner man sig hurtigt til at være en del af. Det afhænger selvfølgelig af, om klubben vil bruge mig, og jeg vil da heller ikke udelukke, at jeg fortsætter i en anden klub, hvis det ikke skulle være tilfældet. Men alt det bliver jeg klogere på i maj,” slutter Jensen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu