Наши партнеры

MenuMutu vil ikke betale bøde

Andet fodbold

Den rumænske stjernespiller, Adrian Mutu, der er blevet dømt til at betale den engelske topklub, Chelsea, 130 millioner danske korner. Denne sum nægter den rumænske landsholdsspiller midlertidigt at betale.

Adrian Mutu blev i oktober 2004 fyret i den engelske topklub, Chelsea, efter at være blevet testet positiv for brug af kokain. Yderligere blev Adrian Mutu idømt en karantæne varende i syv måneder, før han igen kunne spille fodbold på professionelt plan.

Denne længere pause formåede rumæneren også at holde, men også kun lige præcis, for ganske kort tid efter karantænen udløb, havde den famøse spiller skrevet under med italienske Juventus.

Dette meldte Chelsea sig hurtigt utilfreds med, og de meldte hurtigt at klage til FIFA, som dømte Adrian Mutu til at betale Chelsea FC 130 millioner danske kroner. En bøde, som Mutu midlertidigt ifølge egne udtalelser ikke har tænkt sig at betale.

”Hvad der er sket med mig, er ikke i orden, og jeg vil kæmpe for mine rettigheder. Jeg glæder mig over, at jeg får opbakning fra den rumænske spillerforening og den internationale spillerforening,” siger Arian Mutu ifølge Bold.dk.

Adrian Mutu har i stedet valgt at appellere FIFA’s afgørelse til den internationale sportsdomstol, CAS.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu