Наши партнеры

MenuMutu appellerer bøde

Andet fodbold

Den rumænske stjerneangriber, Adrian Mutu, har valgt at nægte at betale den bøde på 130 millioner, som han fik for at være blevet testet positiv for brug af kokain under sin tid som Chelsea-spiller. Rumæneren har i stedet valgt at appellerer bøden.

Det skete den dag i 2004, hvor den daværende Chelsea-spiller, Adrian Mutu, fik en positiv test ud af at have indtaget kokain. Dette kostede ham hans kontrakt hos London-klubben, og yderligere en syv måneders lang karantæne.

Dette syntes åbenbart ikke nok for det internationale fodboldforbund, FIFA, der for nyligt besluttede at den rumænske landsholdsspiller skulle betale godt 130 millioner i kompensation til Chelsea.

Det er præcis denne beslutning som den nuværende Fiorentina-spiller, ikke er tilfreds med, og han har nu appelleret dommen til den internationale sportsdomstol, CAS.

Flere gange blev det over sommeren rygtet, at Mutu ville søge andetsteds, præcis grundet af at betale sin gæld. Rumæneren er som bekendt stadig i Friorentina, og han forsøger nu at slippe udenom bøden på anden vis.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu