Наши партнеры

MenuMuligvis ekstra dansk CL-plads

Dansk fodbold

De danske hold har gjort det så godt i europæiske sammenhænge, at Danmarks plads på ranglisten, der danner basis for, hvem der kan deltage med hvor mange i europæiske turneringer, er blevet væsentligt forbedret. Derfor er der nu muligvis en ekstra CL-plads på vej til SAS Ligaen.

19 sejre ud af hele 20 kampe til de danse hold er alligevel lidt af en statistik, om modstanderen så har været under det gængse niveau for europæisk fodbold. Med disse tal in mente er de danske koefficienter steget skyhøjt indenfor kort tid, hvorfor Danmarks plads på ranglisten over landes klubber er blevet markant forbedret.

Jo højere man huserer på ovenstående liste, des flere hold kan man ende med at få med i europæisk sammenhænge. I øjeblikket er Danmark rangerende som nr. 16, mens man blot for få år siden var helt udenfor top 20.

Skulle Danmark rykke en ekstra plads op på denne liste, 15. pladsen, vil SAS Ligaen få endnu en plads i CL-kvalen, hvorfor Danmark måske om ganske få år kan gøre sig med to hold i Champions League-kvalen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu