Наши партнеры

MenuMtiliga: Spanien er favorit

Spansk fodbold

Den danske NAC Breda-spiller Patrick Mtiliga, der er tæt på at oprette et samarbejde med Málaga, betegner det at spille i den spanske liga som en drøm, der går i opfyldelse.

Den danske forsvarsspiller Patrick Mtiliga har besluttet at forlade sin hollandske klub NAC Breda, når kontrakten udløber om få dage. Det har dog ikke vist sig at være en sværere opgave at finde bejlere. Primera División-klubben Málaga har udmeldt at man er interesseret i backen, der beskriver det som værende en drøm der går i opfyldelse at spille i Spanien.

“Det vil være en drøm, der går i opfyldelse. Spanien har altid været et af mine favoritlande. Den måde, de spiller fodbold på, har altid tiltalt mig, og det kunne være fedt at blive en del af,” siger Patrick Mtiliga til B.T. og fortsætter:

“Man kan vel roligt sige, at spansk klubfodbold er bedre end hollandsk. Så på den måde vil det også være et skridt opad for mig,” siger han.

Det er endnu ikke offentliggjort at Mtiligia har skrevet under på en kontrakt, men den spanske klub har selv bekræftet at man har forhandlet med spilleren.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu