Наши партнеры

MenuMourinho: United vinder det hele

Champions League

Inter tabte i går 2-0 til Manchester United i Champions League-ottendelsfinalen, og ud fra Uniteds præstationer i går, mener Inter-cheftræneren Jose Mourinho, at United vinder både Champions League, Premier League og FA Cup’en i denne sæson.

Inters portugisiske cheftræner Jose Mourinho måtte i går sluge en hård pille, da hans mandskab tabte 2-0 til Manchester United i Champions League-ottendelsfinalen, hvilket betød, at hans mandskab var færdigt i den prestigefyldte turnering, mens United kunne ride videre på succesbølgen.

Uniteds store succes i denne sæson vil blive endnu større, mener den tidligere Chelsea-manager Mourinho, som spår, at United vinder både Champions League, Premier League og FA Cup’en i denne sæson.

”Manchester United har mere eller mindre det samme hold, som da jeg var manager i Chelsea. Det er kun Dimitar Berbatov, der er ny, men ellers har holdet spillet sammen i fire eller fem år. Spillerne er ikke unge længere, men har en gennemsnitsalder på 26-27 år, hvis man ser bort fra Ryan Giggs og Paul Scholes. De er altså på toppen af deres karriere, og holdet indeholder alt det, der skal til for at vinde. Så ja, jeg tror på, at United vinder det hele,” udtalte Mourinho efter nederlaget.

Englænderne har i denne sæson allerede kunnet juble over, at vinde både VM for klubhold og Liga Cup’en.

Læs også:

Manchester United videre efter 2-0-sejr over InterKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu