Наши партнеры

MenuMourinho: Ronaldo er overvurderet

Champions League

Inters karismatiske træner José Mourinho har endnu engang været på pletten med en udtalelse. Denne gang går det udover Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo.

Den succesfulde træner José Mourinho har været ude med endnu en udtalelse. Denne gang var det om hans portugisiske landsmand, Cristiano Ronaldo, forud for Inters Champions League-opgør mod de engelske mestre fra Manchester United.

“Ronaldo er en god spiller, men han er helt sikkert ikke den bedste. Han fortjente Ballon d’Or (prisen til Europas bedste spiller, red.) fordi hans hold vandt Premier League og Champions League, hvor han spillede og scorede,” siger den portugisiske træner ifølge nyhedsbureauet AFP.

Mourinho var dog heller ikke bleg for at fortælle, hvem han anså som de bedste spillere i verden:

“Når jeg tænker på hvordan en spiller bør være, så tænker jeg på spillere som Kaká, Ibrahimovic og Lionel Messi, der er et fænomen og vil vinde Ballon d’Or om to eller tre år,” lyder det fra den tidligere Chelsea-træner.

Siden Inter for to dage siden blev udtrukket til at møde Manchester United i Champions League-ottendedelsfinalerne, har Mourinho sendt en byge af kommentarer mod det engelske storhold, hvor han bl.a. kritiserede UEFA’s beslutning for ikke at uddelegere karantæne til Wayne Rooney for at have trampet på AaB’s Kasper Risgård.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu