Наши партнеры

MenuMourinho: Måske er vi ude af Premier League-titelræset

Engelsk fodbold

PREMIER LEAGUE: Det har ikke været den bedste start på 2016/17 sæsonen for Manchester United, der efter 14 kampe har placeret sig på en sjetteplads med 21 point (5 sejre, 6 uafgjorte og 3 nederlag).

José Mourinho

Senest spillede The Red Devils uafgjort mod Everton 1-1 på udebane, og oven på dette resultat har United træner Jose Mourinho kastet spekulationer om, hvorvidt truppen stadig har chancer for at vinde det engelske mesterskab.

“Jeg ved det ikke. I fodbold kan alt ske, men måske kan vi ikke gøre det (vinde Premier League, red.). Der er stor afstand mellem os og toppen af tabellen, men vores mål er at blive mestre. Jeg ved ikke hvornår, måske næste år, måske i år, måske om to år,” udtaler Jose Mourinho ifølge Sky Sports.

Mourinho, der tidligere har trænet hold som Internazionale, Real Madrid og Chelsea, kom til Manchester United i sommeren 2016 for at tage over efter Louis van Gaal.

Den portugisiske fodboldtræner måtte i forrige Premier League sæson på chokerende vis rejse fra Chelsea, da han blev fyret af klubbens bestyrelse efter for mange skuffende resultatet og uhensigtsmæssig opførsel.

Forud for 2016/17 sæsonen spurgte mange fodbold og betting interesserede sig, om det ville lykkedes Mourinho at få vendt den synkende skude på Old Trafford og genvinde en titel sammen med Red Devils truppen, men indtil videre er der ikke meget, der tyder på det. Lige nu har Manchester United odds 51.00 for at vinde Premier League.

Ligner en mand, der vil fyres

Jose Mourinho er blot nogle måneder inde i den tre-årige kontrakt, han har skrevet med Manchester United, men ifølge tidligere Premier League-spiller og fodboldkommentator, Tony Gale, ligner 53-årige Mourinho allerede én, der gerne vil fyres.

Den nordengelske trup har ikke fået en sejr i deres seneste 8 kampe, og Mourinhos opførsel under visse kampe virker kun til, at forværre hele situationen. Det så man for eksempel, da træneren blev vist bort under 1-1 kampen mod West Ham i forrige uge, efter at have sparket til en drikkedunk.

Oven på bortvisningen, som er den anden for Mourinhos vedkommende i denne sæson, blev der rejst tiltale mod ham, og efterfølgende blev han tildelt én karantænedag og en bøde på 16.000 engelske pund, af FA.

“Det ligner bare, at han leder efter en vej væk. Det er normalt det, der sker med Jose, to eller tre år efter han har taget et job, men nu sker det to eller tre måneder inde i jobbet. Jeg kan ikke forstå, hvad der sker,” lyder det fra Tony Gale ifølge Sky Sports.

Også den tidligere United spiller, Paul Parker, mener at Mourinho er gået for vidt, og at han bør tage sig sammen, inden det går helt galt.

“Alle vidste, at han ville være et problem, da han fik jobbet. Han tier ikke stille og skal altid være på forkant. Hvis han ikke tager det roligt, så kan han ende med at blive bortvist seks gange denne sæson. Det, han foretager sig på banen, er så småt ved at påvirke det, der sker på banen,” siger Paul Parker ifølge talkSPORT.

Manchester Uniteds næste kamp er mod Tottenham, søndag den 11. december. Kampen spilles på Old Trafford.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu