Наши партнеры

MenuMourinho færdig med at snakke fodbold

Engelsk fodbold

Jose Mourinho er færdig med at snakke med pressen om fodbold. Den tidligere Chelsea-manager vil først komme med sine kommentarer, når han har fundet en ny arbejdsgiver.

Inden han tog afsked med Chelsea og Chelsea-ejer Roman Abramovich, var Jose Mourinho en af de mest åbenmundede managerer i England, men det er slut nu. Mourinho tog afsked med Chelsea for en uge siden, og i den tid har han brugt på at tale om tiden i ”The Blues”. Men dette er også slut nu.

“Jeg giver ingen interviews før jeg er tilbage i arbejde. Jeg mener kun at de som er indenfor fodbolden skal snakke om fodbold. De som er udenfor, bør ikke sige noget. Jeg vil leve mit liv, og gøre det jeg ikke kan gøre når jeg har job,” sagde Mourinho og fortsatte.

“Jeg vil forberede mig på et nyt job, men har ingen ide om hvornår jeg er tilbage – der kan gå en uge, en måned, et år. Nu ser jeg bare frem til at være udenfor fodbolden, og langt væk fra journalister,” sagde Mourinho ifølge bold.dk.

Inden Mourinho lukkede munden helt, nåede han at rose de engelske fodboldfans, og lovede at han ville vende tilbage til England på et tidspunkt.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu