Наши партнеры

MenuMourinho en succes

Engelsk fodbold

Jose Mourinho insisterer på, at han ville kunne sove roligt, selv hvis det ikke lykkedes ham at lede Chelsea til et trofæ denne sæson.

Chelsea forbereder sig nu på onsdagens Champions League kamp mod Valencia på Stamford Bridge, med FA Cup semifinalen, og kapløbet om det engelske mesterskab rumsterende i Mourinhos hoved.

Portugiseren udtaler dog, at han er stolt af sit holds præstationer denne sæson, selv med de skader, der har ramt holdet.

”Nogen gange når jeg læser artikler, kommer jeg til at le, for folk mener ikke, at Chelsea spiller så godt som vi gjorde i sidste sæson. De mennesker, der siger det, er efter min mening dumme, eller også spiller de dumme. For mig ser det ud til at vi leverer resultater vi kan være stolte af,” sagde træneren til Sky sports news.

”Nogle af spillerne spiller hver enkelt kamp, og for at holdet kan overleve skal disse spiller give alt de har i sig. Mod Tottenham vil jeg spille med mit bedste hold, jeg vil ikke tænke på Valencia i næste uge. Vi er med i de store turneringer endnu, og vi vil give alt hvad vi har i hver enkelt af dem”.

Mourinho siger, at han ikke kan forlange mere af sine spillere eller ham selv.

”Selv om vi ikke vinder noget trofæ i år, vil jeg kun have rosende ord til mine spillere, og kun gode tanker over min egen indsats i at hjælpe holdet mod succesen, så jeg synes godt vi alle kan sove roligt”.

Da han blev spurgt, om han ville bedømme sig selv som værende en succes, selv hvis Chelsea ikke vinder et trofæ i år var svaret simpelt: ” Ja det ville jeg”.

”Problemet er, når folk mener, at jeg har hvilet på laurbærrene, hvilket der absolut ikke er tilfældet. Jeg synes, at vi klarer tingene virkelig godt i den position vi er i nu, og at vi måske endda kan gøre mere end vi gør”.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu