Наши партнеры

MenuMourinho: Beckham kan ikke løfte ligaen

Andet fodbold

Inter-træner José Mourinho er i øjeblikket i USA for at inspicere faciliteterne forud for klubbens sommerophold. Den karismatiske træner benyttede lejligheden til at lange ud efter David Beckham.

Træner José Mourinho har benyttet landsholds-pausen i ligaen til at rejse til USA, hvor Inter efter planen skal på træningsophold. Ifølge Tribalfootball.com mener Mourinho, at de amerikanske faciliteter hører til eliten af professionel fodbold. Træningsturneringen, hvor Inter møder Milan, Chelsea og Club America, skal udover den sportslige værdi også bruges til at markedsføre klubben.

Men under opholdet havde Mourinho også en kommentar om den engelske veteran, David Beckham, der i juli 2007 skiftede til det amerikanske hold LA Galaxy.

”Det kræver mere end en enkelt vigtig spiller at løfte ligaen. Der er brug for personer, der ikke kun kommer for at tjene penge og rejse igen, men som er parate til at arbejde for at passe ind og gøre en reel forskel for fodbolden i USA,” udtaler Mourinho ifølge Tribalfootball.com.

David Beckham er lejet ud til Inters rivaler fra AC Milan sæsonen ud.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu