Наши партнеры

MenuMotta vil have fri transfer

Spansk fodbold

Efter at være kommet i overskud i Barcelona ønsker Thiago Motta nu at få fri transfer, så han har større mulighed for at finde sig en ny klub.

Han har gennem hele sin professionelle karriere spillet i Barcelona, men nu ser Thiago Motta ud til at forlade klubben. Med tilgangen af Yaya Toure er der ikke længere plads til brasilianeren, der dermed er blevet sat på transferlisten af klubbens sportsdirektør, Txiki Beguiristain. Men Motta, som fortsat har et år tilbage af sin kontrakt, ønsker nu at blive fristillet af klubben.

”Jeg har tilbragt hele min karriere i Barcelona, så hvis vores træner ikke er interesseret i at bruge mig, forventer jeg, at de yder mig den gestus at gøre det nemt for mig at finde en ny klub. Hvis jeg får en fri transfer, vil det være nemt at finde en ny klub,” udtalte Motta til den engelske tabloid-avis Sunday Mirror.

Flere klubber skulle være interesserede i Motta, heriblandt de tre Premier League-klubber, West Ham, Manchester City og Middlesbrough. Hovedpersonen selv vil godt til England, men vil først have tingene i Barcelona afklaret.

”Premier Leauge er fantastisk og har en stil, der vil passe perfekt til min måde at spille på. Jeg har spillet mange kampe mod engelske modstandere, og jeg tror, at jeg vil kunne blive glad for fodbolden i England. Det vigtige lige nu er dog at få udredet min situation i Barcelona,” sluttede Motta.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu