Наши партнеры

MenuMota skifter med øjeblikkelig virkning til AaB

Dansk fodbold

Tidligere på dagen blev det offentligjort af den stærke tekniske angriber, José Mota, med øjeblikkelig virkning skifter fra Viborg FF til AaB.

Den 27-årige angriber havde kontrakt udløb med Viborg et halvandet år endnu, men den er nu blevet udskiftet med en fireårig aftale hos SAS-liga konkurrenterne fra Nordjylland.

“Mota er en dygtig afslutter og en rigtig målscorer, som nu gennem en længere periode i Danmark har vist, at han har den uvurderlige evne til at afgøre kampe, hvilket forhåbentlig kan bidrage til, at vi i første omgang kan spille med om medaljer her i foråret,” siger AaB’s sportsdirektør Lynge Jakobsen.

“Udover sine kvaliteter foran mål er Mota fremragende til at holde fast i bolden, og med ham i truppen føler vi, at vores besætning af offensive kort er noget nær optimal,” slutter Lynge Jakobsen, der vil kunne se nyerhvervelsen træne med sine nye holdkammerater fredag formiddag.

José Mota ser frem til at arbejde for sin nye klub AaB.

”AaB er en storklub, og jeg glæder mig meget til min nye udfordring,” lød det fra den 27-årige målsluger.

Mota har store ambitioner med skiftet, han ser frem til at blive en del af den stærke trup som AaB råder over.

”Det er min ambition at bidrage til, at AaB får endnu mere sportlig succes. Jeg kender selvsagt AaB’s hold godt og ser frem til, at blive en del af den stærke trup, som klubben råder over,” fortalte José Mota til klubbens hjemmeside.

Mota er atter skadesfri efter et uheldigt efterår, der har holdt ham ude af Viborgs Superliga-opgør, han nåede blot lige at blive klar til klubbens Royal League kampe, som altså blev hans sidste for de grønblussede.

I sin tid i Viborg FF blev det til 21 scoringer i 48 kampe, inden tiden i Viborg FF optrådte José Mota for Randers FC, og i AaB bliver han holdkammerat med blandt andre landsmændene Caca, Chrys og Darlan Pinto Pontes.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu