Наши партнеры

MenuMoskva og Fenerbache delte

Champions League

Moskva og Fenerbache delte i en underholdende fodboldkamp, hvor der blandt andet blev scoret et kanont mål fra Fenerbaches Deivid.

Fenerbache lagde ud som lyn og torden og de skabte da en masse chancer i de første minutter og det resulterede i, at Alex kunne bringe Fenerbache i front, efter bare ni minutter af kampen på et flot hovedstød. Kampen bølgede derefter meget frem og tilbage, hvor der blev skabt chancer i begge ender, men der blev ikke scoret yderligere i første halvleg.

Moskva kom som forvandlet ud til anden halvleg, og efter blot fire minutters spil af anden halvleg bragte Krasic Moskva tilbage i kampen, da han udlignede til 1-1. det var blandt andet Kracsics første mål i europæisk sammenhæng. Kun fire minutter efter Krasics udlignende mål, kunne Vagner Love bringe Moskva i front, da han sikkert udplacerede Fenerbache keeper Demirel.

Moskva-spillerne stillede sig efter scoringen lidt længere tilbage på banen, men de blev presset godt af Fenerbache-spillerne i slutminutterne. Men med to minutter tilbage af opgøret, gjorde Deivid det onde ved Moskva, da han udlignede til 2-2 på et fantastisk langskudsmål fra 30 meters afstand. Der blev ikke scoret yderligere i kampen, så begge parter kunne gå hver til sit med et point på kontoen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu