Moskva fejlede mod velspillende Inter

CSKA Moskva kom bedst fra start, men Inters solide pres gav dem sejren på et dårligt græstæppe.

Udeholdet, Inter, sad på det meste af første halvleg, hvor Luis Figo flere gange kom frem til flere gode indlæg på højrekanten, men de hårde indlæg ind mod CSKA Moskva resulterede ikke i nogen Inter-scoring i første halvleg, i stedet var det hjemmeholdet, CSKA Moskva, der kom på tavlen efter 32 minutters spil. Daniel Carvalho spiller Jo fri i dybden, han modtager bolden på kanten af feltet, han vender sig hurtigt rundt, og føler bolden over Julio Cesar i målet til 1-0.

I det 52. minut, var det Inters tur til at komme på måltavlen. En Moskva-forsvarer header bolden tilbage i sit forsøg på at heade den væk, og Hernan Crespo kan dermed let opsnappe bolden og sparke den forbi Venyamin Mandrykin.

Efter scoringen vågnede Inter endnu mere op til dåd, hvilket gav pote i det 80. minut. Luis Figo sparker frispark fra højre side.

Bolden ligger perfekt ind i feltet, Walter Samuel når højest og header bolden mod Moskva-målet, bolden rammer en knold, og ændrer fuldstændig retning for Mandrykin i Moskva-målet, der må se sig passeret for anden gang i kampen med ti minutter tilbage af opgøret. Kampen endte 1-2.