Наши партнеры

MenuMoskva-ejer: Vi skal have guld

Andet fodbold

Mens Michael Laudrup tidligere har udtalt, at et mesterskab ikke er et krav i denne sæson, så meddeler klubbens ejer nu anderledes ud. Holdet skal have guld i denne sæson.

Spartak Moskva havde i sidste sæson en meget skuffende sæson, hvor man måtte nøjes med en ottendeplads i ligaen med hele 16 point op til mestrene fra Rubin Kazan. Michael Laudrup ser frem til sin første hele sæson som træner for Spartak Moskva, og han har tidligere udtalt, at guld ikke er et krav i denne sæson, men at holdet blot skal forbedre placeringen fra sidste år.

Dette er Spartak Moskvas ejer, Leonid Fedun, dog ikke enig i, da han mener, at holdet skal have guld eller sølv i denne sæson.

“Der er kun ét resultat, der tæller. Okay en sølvmedalje kan være et kompromis, men alt andet er fuldstændig ligegyldigt. Uden guld og sølv vil jeg sige, at Laudrups hold har spillet fallit,” siger Leonid Fedun til Ekstra Bladet.

“Laudrup ved dog godt, at hvis hans trup vinder guld i den russiske liga i næste sæson, bliver han meget rigere,” siger Leonid Fedun.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu