Наши партнеры

MenuMorten Wieghorst udvælger ny FCN-anfører

Dansk fodbold

FC Nordsjælland-cheftræneren Morten Wieghorst har i dag udnævnt Nicolai Stokholm som holdets nye anfører. Derfor er anførerbindet hevet af armen på unge Henrik Kildentoft.

FC Nordsjælland valgte i dag klubbens nye anfører. Cheftræner Morten Wieghorst har foretrukket den erfarne Nicolai Stokholm som den nye mand, der skal gå forrest. Dermed tages anførerbindet af den unge Henrik Kildentoft, som tidligere på året udtalte, at han håbede på at beholde anførerrollen, trods tilgangen af erfarne spillere.

”Nicolai er blevet anfører, fordi han har de lederegenskaber og det overskud der skal til, og det er ikke tilfældigt han har været anfører i alle de klubber han har spillet i sin karriere. Det er en oplagt løsning efter han havde fået snuset til omgivelserne i FC Nordsjælland,” udtaler Wieghorst til klubbens hjemmeside.

23-årige Kildentoft, der nu betegnes som den tidligere anfører, er dog ikke utilfreds med at miste prædikatet som anfører.

”Jeg er glad for, at jeg bar anførerbindet i den periode, hvor der var brug for min hjælp til det. Det har helt sikkert givet mig noget erfaring jeg kan tage med mig, og nu kan jeg igen bruge al min energi på at blive bedre som fodboldspiller,” siger Kildentoft.

Morten Wieghorst håber, at Kildentoft kan fokusere mere på at udvikle sig som spiller, da backen nu har fået lettet det tunge pres på sine skuldrer som anfører.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu