Наши партнеры

MenuMorten Rasmussen til Horsens

Dansk fodbold

I forbindelse med Brøndbys ansættelse af Kent Nielsen sender Brøndby Morten ”Molle” Rasmussen til Horsens.

Tidligere i dag præsenterede Brøndby Kent Nielsen som ny cheftræner pr. 1. januar 2009. Som et led af handlen sender Brøndby Morten Rasmussen til Horsens.

Forsvarsspilleren har spillet ni år i Brøndby, hvorfor han finder det sørgmodigt at forlade Brøndby.

”Det er sørgmodigt at sige farvel til sin klub efter at have spillet her i snart 9 år. Jeg er dog ved at nå den alder, hvor jeg helst skal spille hver gang, og det var der ikke udsigt til i Brøndby. Derfor glæder jeg mig til den nye udfordring i Horsens, hvor jeg håber at kunne tilkæmpe mig en fast plads,” fortæller Morten Rasmussen til Brøndbys hjemmeside.

Morten Rasmussen har ytret, han gerne ville have regelmæssig spilletid, men da der ikke var udsigter til det i efteråret er Anders Bjerregaard glad for, at have fundet en løsning til glæde for begge parter.

”Morten er en dygtig spiller, som klubben har haft stor glæde af. Han er også en spiller, som at sidde på bænken, men han følte ikke der var ikke udsigt til megen spilletid i SAS Ligaen for Brøndby IF i efteråret, så vi er glade for, at have fundet en klub, hvor jeg er sikker på Morten vil gøre det godt,” udtaler sportsdirektøren.

Den 23-årig forsvarer har i alt spillet 58 kampe for Brøndbys førstehold, hvor det blev til et enkelt mål.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu