Наши партнеры

MenuMorten Olsen: United vinder CL

Champions League

Danmarks landstræner, Morten Olsen, ser meget frem til Champions League-finalen mellem Manchester United og FC Barcelona, som bliver afviklet i Rom. Landstræneren forventer, at United trækker sig sejrrigt ud af opgøret.

Den danske landstræner, Morten Olsen, betegner denne sæsons Champions League-finale for at være en ”drømmefinale”, og han forudser, at det bliver en velspillet kamp, hvor begge mandskaber har flere fremtrædende individualister.

”Hvis man ikke har farvede briller på, så er det jo en drømmefinale for alle. Begge hold spiller rigtig god fodbold, og det er to teknisk gode hold, der er meget angrebsivrige. Det er det, man håber på, når man følger Champions League, og det bliver for engang skyld en åben fodboldkamp,” forklarer Olsen til sporten.dk.

”De to trænere bruger deres spillere fremragende for publikum, og spillet foregår i et meget højt tempo. Ekvilibrister som Rooney, Ronaldo, Xavi, Iniesta og Messi får frihed på deres hold, og finalen bliver en rigtig lækkerbisken.”

Selvom Morten Olsen betragter finalen den 27. maj i Rom som en åben affære, ville han sætte sine penge på Manchester United.

”Jeg tror mest på Manchester United, fordi de kan formå at smide grus i Barcelonas kombinationsspil, og Barca har ikke fundet nøglen til deres spil i de to kampe mod Chelsea. Manchester United er mere alsidige, de har dét ekstra, de er fysisk stærkere, og så er de farlige på dødbolde,” vurderer Morten Olsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu