Наши партнеры

MenuMorten Olsen udtager Larsen, Laursen og Sørensen

EM 2008

Landstræner Morten Olsen udtog i dag tre spillere til landsholdstruppen, der skal spille mod Nordirland og Island. Schalke-angriberen Søren Larsen vender tilbage på landsholdet efter halvandet års fravær.

Søren Larsen er klar til at gøre landsholdscomeback, efter skader har holdt Schalke-angriberen væk fra banen. Derudover har Morten Olsen også udtaget Dennis Sørensen, og Ulrik Laursen, til kampen mod Nordirland den 17. november i Belfast og kampen mod Island den 21. november i Parken.

”Det har været oplagt at tage Ulrik Laursen med igen, efter han er blevet skadefri,” lød det fra Morten Olsen på DBU’s hjemmeside.

”Dennis Sørensen har spillet sig til en stamplads hos Cottbus, siden vi sidst havde ham i truppen, mens Søren Larsen har fået rigtig meget spilletid for Schalke 04. Han er kommet i fysisk god form efter flere skadesperioder over det seneste halvandet år.”

I tirsdags udtog Morten Olsen 20 spillere til EM-kvalifikationskampene, og med dagens tilføjelser er bruttotruppen nu komplet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu