Наши партнеры

MenuMorten Olsen udtager fire spillere yderligere

Dansk fodbold

Den danske landstræner Morten Olsen har udtaget fire unge SAS Liga-spillere til venskabskampen mod Irland på onsdag.

Landstræner Morten Olsen har nu udtaget yderligere fire spillere til venskabslandskampen mod Irland onsdag aften i Århus. De fire SAS Liga-spillere, som har imponeret Olsen er William Kvist og Morten Nordstrand fra FC København, Thomas Kristensen fra FC Nordsjælland og Mikkel Thygesen fra FC Midtjylland.

”Vi nåede at få et godt indtryk af Mikkel mod Tjekkiet i Prag sidste år, og vi fik mulighed for at få et endnu grundigere kendskab til William, Morten og Thomas, da de var med os under hele træningsopholdet i januar måned,” forklarede landstræner Morten Olsen til DBU’s hjemmeside, og fortsatte:

”Vi har fulgt dem hele sidste forår og igen her i sæsonstarten, hvor de har videreudviklet sig, og derfor er det oplagt for os at se dem nærmere an i A-landsholdsregi.”

Dermed har Olsen i alt udtaget syv spillere fra det seneste Ligalandshold til den aktuelle A-landsholdstrup. På forhånd var FCK’erne Jesper Christiansen, Michael Gravgaard og Rasmus Würtz udtaget.

Siden Ligalandsholdets træningstur har midtbanespilleren William Kvist overtaget positionen som højre back hos F.C. København, eftersom landsholdsbacken Lars Jacobsen skiftede til FC Nürnberg, men landstræneren ser fortsat Kvist som primært som midtbanespiller:

”Det er en spændende omskoling, de har foretaget hos FC København, og det viser blot Williams alsidighed. Det er gavnligt i enhver trup med såkaldt multifunktionelle spillere, men i vores planer indgår han først og fremmest som midtbanespiller,” forklarede Morten Olsen.

Morten Olsen har ventet til i dag med at udtage de resterende fire spillere til truppen, således at både F.C. København, OB, FC Midtjylland og AaB kunne overstå deres europæiske kampe.

Landstræneren har modtaget afbud fra Thomas Sørensen, Lars Jacobsen, Martin Jørgensen og Leon Andreasen i forhold til den trup, han udtog i første omgang.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu