Наши партнеры

MenuMorten Olsen: Spillerne i hvert fald ikke slidte

Dansk fodbold

Den danske landstræner, Morten Olsen, vil vende det til noget positivt, at en del af de danske spillere kommer til venskabskampen mod Grækenland uden at have spillet meget for deres klubhold.

På pressemødet forud for det danske landsholds venskabskamp mod Grækenland på onsdag, forsøgte landstræner Morten Olsen, at vende det til noget positivt, at mange spillere på det danske landshold ikke får meget spilletid i deres klubber.

”Denne kamp skal bruges til at finde ind til en rytme. Der er en del spillere, der vender tilbage, men som mangler rytme, først og fremmest på grund af skader. Det, at de ikke har spillet i to-tre måneder – andre som ikke er udtaget, har ikke spillet i fire-fem måneder – kan vendes til noget positivt, for slidte er de i hvert fald ikke. De har friske ben og er sultne,” siger Morten Olsen.

Vigtige spillere som Daniel Agger i Liverpool og Nicklas Bendtner i Arsenal har brugt en del tid på bænken i denne sæson, mens midtbanespilleren Christian Poulsen vendte tilbage for Juventus fra en længere skadespause for nyligt.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu