Наши партнеры

MenuMorten Olsen skal ikke være Ajax-træner

Dansk fodbold

DBU afviser blankt, at de skulle forhandle med Ajax om en løsning, hvor Morten Olsen skal fungere både som landstræner for Danmark og klubtræner for Ajax.

I de hollandske medier har det for nyligt forlydt, at Ajax har været i Danmark for at snakke med DBU om at tilknytte Morten Olsen som træner. Ajax har samtidig bekræftet, at de er interesserede i Morten Olsen som cheftræner. Den interesse fører dog ikke til noget, det forsikrer DBU om.

“Det er en and. Det kan godt være, at Ajax er i København, men det er ikke for at snakke med os. Vi har heller ikke snakket med dem tidligere, så jeg ved ikke, hvor den historie kommer fra,” siger DBUs generalsekretær, Jim Stjerne Hansen, til sporten.dk.

“Jeg kan fuldstændig afvise, at Morten Olsen både kan være klubtræner og dansk landstræner. Det er og har aldrig været et tema for os, så det er ikke til diskussion,” siger Jim Stjerne Hansen.

Morten Olsens kontrakt løber til efter VM-slutrunden i 2010, og hvad Morten Olsen skal derefter vil blive besluttet i løbet af et halvt år.

“Vi regner med at kunne melde ud i november eller december, hvem der er dansk landstræner efter VM i Sydafrika.” siger Jim Stjerne Hansen.

Fra hollandske kilder som sporten.dk har talt med forlyder det, at DBU er villig til at forhandle med Ajax, men at DBU blot vil vente til efter Danmarks vigtige kamp mod Sverige den 6. juni.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu