Наши партнеры

MenuMorten Olsen: SAS Ligaen mangler kvalitet

Dansk fodbold

Morten Olsen er ikke tilfreds med præstationerne fra de tolv hold, som i øjeblikket kæmper indbyrdes i SAS Ligaen. Han mener, at det tekniske niveau er faldet i løbet af de sidste par år, hvorfor Danmarks bedste række er faldet i klasse.

Specielt AaB var efter sidste landsholsudtagelse ude efter den danske landstræner, Morten Olsen, som mødte stor kritik for manglen på SAS Liga-spillere i landsholdstruppen. Morten Olsen skulle ifølge klubberne aldrig være til stede på de danske stadions, hvorfor han har svært ved at følge de hjemlige spilleres udvikling.

Måske er begrundelsen så simpel, at SAS Ligaen keder det danske overhoved. Han kritiserer SAS Ligaens tekniske færdigheder, og synes, at holdene er faldet i niveau. Det giver han udtryk for i et interview til Ekstra Bladet.

“Foråret har spillemæssigt været dårligere end længe set. Kvaliteten har været meget svingende. Tempoet har måske været rimeligt, men den tekniske kvalitet harmonerer slet ikke med intensiteten,” siger Morten Olsen til Ekstra Bladet, der efterfølgende fortæller, at der bliver færre og færre landsholdsemner i den bedste danske række.

“Vi må erkende, at når vi skal op mod de største nationer, er det nødvendigt, vi har de bedste spillere fra udlandet til rådighed. Vi kan måske godt slå Portugal med Superligaspillere, men chancerne er større i en stærkere formation,” siger Morten Olsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu