Наши партнеры

MenuMorten Olsen: Fyringen er ligegyldig

Dansk fodbold

Danmarks landstræner, Morten Olsen, vil råde sin tidligere landsholdsassistent, Michael Laudrup, til at se fremad, og ikke bruge for lang tid på at slikke sårene efter gårsdagens fyring i Spartak Moskva.

Den danske landstræner Morten Olsen mener ikke, at hans tidligere højre hånd på landsholdet, Michael Laudrup, skal tage gårsdagens fyring i Spartak Moskva alt for tungt. Enhver træner bør opleve at blive fyret en gang i karrieren, mener Olsen.

”Det er en del af trænerjobbet, og det må vi som trænere acceptere. Jeg sagde også til Michael, inden han blev træner, at han ikke kunne blive en rigtig træner, før han også var blevet fyret. Dette kommer ikke til at betyde noget for Michaels fremtid. To af de klubber, som fyrede mig, ville efter et år have mig tilbage igen, og det viser bare, at fodbold nogle gange handler om beslutninger, der lige pludselig bliver taget efter en skuffelse. Sådan er det bare,” forklarer Morten Olsen til Ritzau.

Olsen blev som klubtræner selv fyret tre gange i henholdsvis Brøndby, Köln og Ajax. Han råder Laudrup til at undlade at slikke så for længe, da det blot er spild af tid, og der nok skal blive vist interesse for ham efter kort tid.

”Michael må selv bearbejde fyringen og selv finde ud hvad, hvorfor han tabte kampe, og hvordan han vandt kampe, men ikke i for lang tid. Jeg brugte for eksempel for lang tid på at tænke over mine fyringer, og det var de slet ikke værd. Jeg kender Michael, og han kan bruge dette til noget positivt, men ellers mener jeg ikke, at han skal tage det for tungt,” slutter Morten Olsen.

Fyreseddelen til Laudrup kom efter gårsdagens 0-3-nederlag i pokalturneringen til ærkerivalerne Dynamo Moskva, samt en dårlig start i ligaen med blot fire point efter samme antal kampe.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu