Наши партнеры

MenuMisforståelse er forklaringen på Getafe-krise

Spansk fodbold

Grunden til at Getafe startede sæsonen så dårligt ligger i, at spillerne misforstod Michael Laudrups spillestil.

Michael Laudrup fik langtfra den ønskestart, som han havde håbet på. En placering under nedrykningsstregen fik straks klubbens ledelse til at ty til krisesnak. Laudrup har dog fået vendt skuden på det seneste. Holdet har hentet maksimum point i deres seneste tre kampe, hvor holdet senest slog FC Barcelona 2-0.

”Nogle gange, når man lærer noget nyt, vil man gøre det så godt så muligt. Så nedprioriterer man måske det, man var god til, uden at tænke over det, eller fordi man tager det for givet. Laudrup fokuserede fra starten meget på det offensive, fordi det er der, han kan sætte sit præg,” fortalte holdets anfører David Belenguer til 24timer og fortsatte:

”Men han har aldrig sagt, at vi skulle nedprioritere det defensive. Vi misforstod ham, og det tog os lidt tid at finde ud af, at vi godt kunne forsvare og spille godt samtidig.”

Getafe formåede i sidste sæson, at tilspille sig en imponerende statistik, da mandskabet kun fik lukket 33 mål ind i 38 kampe. I denne sæson lader det til at blive svært, at følge op på denne succes, da holdet allerede efter blot 12 kampe har lukket 15 mål ind.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu