Наши партнеры

MenuMilan ydmyget af mestrene

Italiensk fodbold

Inter vandt her til aften en overbevisende sejr på hele 4-0 på udebane mod lokalrivalerne fra Milan, der fik rødt kort efter 40 minutters spil.

Milan fik i sidste uge en flot start i Serie A med en 2-1-sejr over Siena, mens Inter skuffende måtte nøjes med 1-1 mod Bari. I dag viste Inter dog, at der er stor klasseforskel mellem de to Milano-klubber.

Inter startede kampen bedst, og efter en halv times spil gav det pote, da Thiago Motta afsluttede et fantastisk Inter-angreb med at løfte bolden ind i målet. Det var kun begyndelsen på en lang aften for hjemmeholdet.

Efter 36 minutter gjorde Diego Milito det til 2-0 med sit første Inter-mål på et straffespark, der blev begået af Gennaro Gattuso, der fik en advarsel for forseelsen. Fem minutter efter fik Gattuso så sit andet gule kort, da han kom alt for sent med en tackling på Inters Wesley Sneijder.

Kort før pausen måtte Milan-tilskuerne tage sig til hovedet igen, da Marco Stofari måtte hente bolden ud af nettet endnu en gang, da brasilianske Maicon havde udplaceret Milan-keeperen til 3-0.

I anden halvleg fik Inter sat punktum for en perfekt aften efter 68 minutter, hvor Dejan Stankovic leverede et fantastisk langskudsmål til 4-0, som også blev kampens slutresultat.

Med ydmygelsen af Milan gik Inter også forbi bysbørnene i Serie A-tabellen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu