Наши партнеры

MenuMilan-målmand dømt til to karantænedage

Champions League

AC Milans brasilianske målmand, Dida, er sluppet mere end skidt fra et voldsomt filmstunt som han lavede i Champions League-kampen mod Celtic.

Målmanden faldt til jorden, da en Celtic-fan løb på banen i kampens slutfase og strejfede Dida meget let. Dida jagtede derefter den skotske fan, før han selv faldte om på banen.

Dida måtte derefter behandles på banen i længere tid, og derefter bæres fra banen på en bårer.

UEFA blev enige om en dom på to karantænedage til Dida for det meget dramatiske fald, mens Celtic får en bøde på knap 300.000 kroner, for ikke at have holdt den skotske fan væk fra banen.

AC Milan var ikke tilfredse med denne dom, og de ville derfor appellere dommen omgående meddelte klubben.

“AC Milan annoncerer, at de har til hensigt at appellere til UEFA’s disciplinærudvalg i forhold til den to kamps lange karantæne, som Dida er blevet idømt,” skrev klubben torsdag aften på sin hjemmeside.Kommentér

En kommentar til “Milan-målmand dømt til to karantænedage

 1. Morten Jensen siger:

  Straffen til Celtic og Dida er blevet fastsat – læs her hvad flere britiske fans har af holdning har til strafudmålingen.

  Karantænen til Dida

  Der er en bred enighed om, at Dida skulle have en straf for hans skuespil – om så det ses med Celtic-øjne eller med af fans øjne. Flere mener, at han decideret er en skændsel for fodbold og at straffen er alt for mild. Flere er af den mening, at Dida burde have haft fra 5 dage til et år.

  Flere fans nævner også, at det er på tide, at spillerne får karantæne for deres skuespil og håber, at denne dom er med til at skabe præcedens for fremtiden.

  Den økonomiske straf til Celtic

  Her skiller vandene (selvflgelig) Celtics fans nævner i hovedvægt ikke straffen til deres egen klub, mens enkelte nævner at Celtic har været heldige med den milde straf. De øvrige fans er der i mod mere hårde mod dommen mod Celtic. Flere mener, at straffen er for mild og ikke er udmålt korrekt i forhold til tidligere økonomiske straffe til andre klubber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu