Наши партнеры

MenuMilan jagter Isaksson som erstatning for Dida

Italiensk fodbold

AC Milans målmand Dida har ikke imponeret i AC Milan på det seneste. Derfor vil italienerne nu hente den svenske landsholdsmålmand, Andreas Isaksson.

Dida var sammen med resten af AC Milans trup med til at sikre Champions League-trofæet hjem til Milano, men klubben er ikke tilfreds med den landsholdsmålmandens præstationer på det seneste.

Derfor søger AC Milan nu en ung og samtidig rutineret målmand, og her menes Manchester Citys Andreas Isaksson, at være et rigtigt godt bud på afløseren.

”Isaksson har den rette alder, udvikler sig stadig, og har en del rutine. Han er perfekt,” fortalte en kilde til den svenske avis, Aftonbladet.

AC Milan har ellers nok målmænd at tage af i truppen helt præcist seks, men det ventes at klubben vinker farvel til det par af disse. Dermed baner det vej for at hente den svenske landsholdsmålmand, som vurderes til omkring 30 millioner kroner.

Andreas Isaksson har flere gange fået bekræftet sine flotte præstationer, da han fire gange er blevet kåret til den bedste målmand i Sverige. Han kom til Manchester City fra den franske klub Rennes i 2006.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu