Наши партнеры

MenuMilan: Chelseas giganttilbud en and

Italiensk fodbold

Milans vicepræsident og transferansvarlige, Adriano Galliani, afviser, at Chelsea har budt på den brasilianske stjerne, Kaká. Det er kun Real Madrid, der har budt, men de er blevet afvist.

Flere medier skrev i sidste uge, at den engelske storklub Chelsea havde afgivet et gigantbud på 1.1 milliard kroner for AC Milans brasilianske stjerne, Kaká. Den italienske klubs vicepræsident kan dog garantere, at Kaká ikke er på vej til London. Der har ifølge ham aldrig været noget bud fra Chelsea.

”Chelseas giganttilbud er en and. Ingen klub har spurgt til Kaka med undtagelse af Real Madrid. Da de gjorde det, svarede vi høfligt, at han ikke er til salg. Han vil respektere sin kontrakt der løber frem til juni 2011,” sagde Galliani i dag på et pressemøde.

Kaká, der for nylig blev kåret til årets spiller af FIFPro, kan dog købes fri af Milan, hvis Chelsea er villige til at lægge 1.1 milliard på bordet. I brasilianerens kontrakt er der tilføjet en klausul, der betyder, at et bud på det beløb skal accepteres.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu