Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Milan-anfører forlænger til 2011 - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuMilan-anfører forlænger til 2011

Italiensk fodbold

AC Milans rutinerede anfører Massimo Ambrosini har forlænget sin kontrakt med klubben. Den 32-årige midtbanespillers nye kontrakt udløber i sommeren 2011.

Den italienske midtbanespiller Massimo Ambrosini har været i AC Milan igennem de seneste 14 år. Det blev først belønnet med anførerbindet, men nu følger også en fornyelse af kontrakten.

Ambrosinis nye aftale med milaneserne løber frem til sommeren 2011.

”Vi blev egentligt enige omkring forlængelse for lang tid siden, men den blev ikke signeret af praktiske årsager. Jeg er meget glad for den nye aftale, som betyder, at I må se på mig lidt endnu,” forklarer Ambrosini til klubbens hjemmeside.

Massimo Ambrosini, som har rundet de 32 år, blev i sommer udnævnt som holdets nye anfører og han har repræsenteret det italienske landshold 35 gange, mens han har spillet 241 kampe i AC Milan-spilletrøjen, hvor han har nettet 23 gange.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu