Наши партнеры

MenuMikael Antonsson skal hjerteopereres

Dansk fodbold

Selvom det tidligere er blevet afvist, har FC Københavns læge, Frank Odgaard, nu slået fast, at klubbens forsvarsspiller Mikael Antonsson skal opereres i hjertet. Han afviser dog, at operationen er hverken omfattende eller dramatisk.

Flere og flere hjerteproblemer forårsager dødsfald rundt omkring i fodboldverden. FC Københavns Mikael Antonsson er en af de spillere, der lider af problemer med blodpumpen, og skal nu opereres. Det sker på trods af, at klubben tidligere afviste en operation. Et lægetjek afslørede dog nye ting, hvorfor lægerne vurderede, at en operation var nødvendig.

“Det troede vi heller ikke, men han er jo blevet hjerteopereret engang for nogle år tilbage. Så har han fået lavet sådan obligatorisk tjek, som snart bliver lovpligtigt, og der fandt vi noget, hvor lægerne syntes, man burde gå ind og gentage det, man gjorde for tre år siden,” siger FC Københavns læge Frank Odgaard til bold.dk.

Allerede nu affærdiger Odgaard dog, at operationen skulle være dramatisk eller omfattende.

“Det er ikke noget stort. Det er noget, der nærmest bliver udført ambulant. Man kommer ind og får det lavet og kan næsten gå hjem igen bagefter,” siger Frank Odgaard.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu