Наши партнеры

MenuMijatovic: Vi bliver snydt af dommerne

Spansk fodbold

Mijatovic er kendt som en temperamentsfuld mand, og denne mandag er det atter en gang lykkedes, at få bragt det serbiske sind i kog. Skarpt retter Real Madrid-sportsdirektøren sin kritik mod de spanske dommere, som efter ham snyder Real Madrid.

I gårsdagens kamp var flere enige om, at Real Madrid blev decideret snydt for en scoring, da Izquierdo Álvarez på fejlagtig vis underkendte et mål fra de hvidblusede grundet offside. Og det er ikke første gang, at den slags hændelser finder sted, hvis man skal tro på sportsdirektøren i Real Madrid, Pedja Mijatovic.

Mod lillebrorklubben, Atletico Madrid, modtog Ruud van Nistelrooy et tvivlagtigt rødt kort, mens man også i kampene mod Betis og Deportivo fandt hændelser, der snildt kunne have drejet sig til Real Madrids favør, uden een eneste løftet pegefinger.

“Indtil nu har vi troet, det var en tilfældighed, men der er simpelthen så mange sammenfald, der er indtruffet i de seneste opgør. I tvivlstilfælde kommer vi altid ud som tabere,” lyder det skarpt og benhårdt fra Mijatovic til den samlede spansk presse.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu